(cit.: Αποστόλιος, Παροιμίαι XVIII 57)
Μπορείτε να διαβάσετε τα πρακτικά των συζητήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς των κομμάτων και χάριν παιδιάς να βρείτε ποιος είπε τι! 

"Ζητώ μία ισχυρή δέσμευση διάρκειας"
"Πάντως κάτι πρέπει να γίνει προκειμένου να πετύχουμε αυτό το οποίο κατ’ εμέ αποτελεί το σαφές μήνυμα του ελληνικού λαού, όπου είναι και εντολή του, δηλαδή να συνεργαστούμε ώστε να υπάρξει κυβέρνηση".
"Θεωρώ πρωτοφανές και αδιανόητο να τίθεται ως προαπαιτούμενο για τη συγκρότηση αυτής της κυβέρνησης η συμμετοχή ενός Κόμματος που προεκλογικά και μετεκλογικά έχει διαφορετικό πρόγραμμα και διαφορετικό προσανατολισμό."
"ο κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος ανακαλύφθηκε στις 7 του Μάη;"

"Έχετε 168 Βουλευτές. Μπορείτε να προχωρήσετε.
 Το θέμα μας ... είναι να τον καταστήσουμε κατά το μέγεθος της ευθύνης του και της εντολής που έλαβε από τον ελληνικό λαό συνένοχο"
"το πρόβλημα το οποίο πιστεύω ότι δεν το έχουμε κατανοήσει δυο χρόνια τώρα –το ίδιο πρόβλημα έχουμε- είναι η δυσαρμονία της ασκούμενης πολιτικής με τη λαϊκή βούληση."
 
"Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε;"
"οι προσκυνημένοι του Μνημονίου και κάποιοι άλλοι οι απροσκύνητοι της αντιμνημονιακής πολιτικής"
" Θα κριθούμε όλοι πολύ αυστηρά εάν η παράταση της πολιτικής αστάθειας επιφέρει μοιραίες συνέπειες.
πηγή: 
 οι ιστότοποι των εφημερίδων αναρτούν τα πρακτικά, τα βρίσκετε και απευθείας εδώ
ΥΓ. δεν ξέρω ποιες  φοβέρες περιέχει το κείμενο που ο πρόεδρος δε θέλει να δημοσιοποιηθεί, αλλά πόσο πιο φοβερές μπορεί νά 'ναι από αυτά που ζούμε;